I en ny relation

juli 28, 2016 0 av momentsbymary

Jag trodde aldrig att jag skulle falla, jag är den trogna typen, när det gäller allt. Hittar jag något eller någon jag tycker om brukar jag i regel hålla fast vid det. Jag har tex aldrig varit en filmkollare, men däremot en bokmal. Jag går in i min egen värld och fylls av bokens handling. Att läsa har alltid gett mig mycket, vad jag läser beror på sinnesstämning och var jag befinner mig i livet.  

Jag har alltid trott att ljudböcker inte är något för mig, men jag tänkte att under träning och promenader kanske jag skulle gilla att lyssna. För ett par veckor sedan skaffade jag Storytel och vet ni, jag lyssnar varje dag. Okej, det är inte samma sak som att läsa men nu har jag möjlighet att sluka böcker när jag lagar mat, promenerar eller hänger tvätt, något som var omöjligt förut. 

Jag kommer nog fortsätta med denna relation. Att läsa kommer jag fortsätta med, lyssnandet blir bara ett komplement. Filmer då… nja, jag ska ge det en chans med  jag vet att jag inte kommer bli fast.