Hur orkar man bita ihop?

maj 3, 2015 2 av momentsbymary

image

Just nu vill jag bara spy. Så är det faktiskt. Natten till igår var bedrövlig med lite sömn och mycket tröstande av barn. Inatt var det samma sak och när jag äntligen la mig vid femtiden hoppades jag på att i alla fall få någon timmes sömn inatt. Klockan 05.30 kom små fötter intassande och berättade att nu var det morgon. Jag förstår inte hur han orkar. Han hade ju just varit vaken några timmar. Jag är så trött att det känns som att jag ska ramla ihop men när man hänger med lilla F är det ju bara fullt fokus som gäller.

Klockan är drygt nio. Vi har varit på Bergvik och handlat och jag vet inte alls vad vi ska göra med dagen. Just nu känner jag bara för att skrika rakt ut av ilska för jag är så trött, men det går ju inte. På något vis tar vi säkert oss igenom den men det är möjligt att barnen lägger ut mig på annons på blocket ikväll. I Karlstad skiner solen åtminstone och kanske blir det en bra dag om jag bara kan bita ihop.