Hjälp med idéer

maj 7, 2014 2 av momentsbymary

Jag har just i dagarna insett att den föräldraledighet jag trott skulle vara ett drygt år nu kommer bli tre år lång. Det känns både bra och lite skrämmande.

Jag längtar absolut inte tillbaka till jobbet, mitt jobb som jag hade tidigare finns inte längre och där jag förmodligen hamnar finns inte något som lockar. Jag har lagt mycket tid på att fundera över vad jag vill göra sen, men nu inser jag att jag borde fokusera på vad jag ska göra nu. Jag behöver något som känns meningsfullt.

Jag kommer såklart inte ha mycket tid över på dagarna men på kvällarna kommer det förhoppningsvis finnas tid för mig. Jag känner nu att jag behöver ha några småprojekt eller en hobby att syssla med när jag är ensam hemma med sovande barn. Frågan är bara vad. Helst skulle jag vilja vara social men jag kan inte lämna huset när maken jobbar. Snälla kom med tips, det är dags att jag provar något nytt.