God morgon söndag

april 19, 2015 2 av momentsbymary

Godmorgon söndag. Jag hade hoppats på att sova nu men kroppen är för van vid busarna. Den är inställd på deras tider.

Jag ligger på hotellrummet och väntar på att kroppen ska vilja gå upp och äta frukost, det kan nog dröja. Jag försöker göra övningar från mammamageappen och samtidigt planera kommande vecka. Det går lite sådär. Tankarna glider lite hit och dit och jag vet dessutom inte hur min man jobbar så det ställer till planeringen.

image

Kvällen igår blev inte så sen. Några timmars härligt sällskap av Emelie och Hanna var en alldeles lagom avrundning på dagen för en trött mamma. Att prata med andra vuxna i lugn och ro var nog precis vad jag behövde.

Innan jag åker hem ska jag duscha och gå på toa ifred, äta ifred och tänka lite tankar ostört. Det blir säkert väldigt skönt även om jag saknar familjen jättemycket.