Galet craving – mama mio

maj 30, 2014 0 av momentsbymary

Glöm gröna äpplen, fil och flingor, apelsiner, melon, pannkakor, lakrits, morötter, kanelbullar, glass, isbitar, syrligt godis, saltgurka och hallongrottor. Allt det där är gamla cravings som jag kommit över. Jag har passerat en massa smaker men nu har jag en helt annan gravidcraving som känns lite galen men tack och lov är vettig, jag är beroende av kvällsdusch med Mama mio-produkter. Jag måste få andas in lukten, jag måste få känna känslan av duschen och produkternas verkan på huden och även känna doften och känslan när jag kryper ner i sängen efter duschen.

9
Den fin
a boxen produkterna kom i blir man verkligen glad av att titta på.

Okej, nån kanske tycker att det bara är sånt man är sugen på att äta som räknas som craving, men min känsla är exakt likadan som när jag är sådär galet sugen på att äta nåt – jag måste ha det NU. Så varje kväll sedan i söndags har jag fallit för frestelsen, jag har frossat Mama mio. Jag förstår ju såklart varför jag har fallit för produkterna ur ”gravidkitet”, de är ju underbara. Det är bara det att jag inte bara gillar dom, jag känner verkligen känner en drift att jag måste, måste, MÅSTE använda dom.

Jag är en sån person som inte brukar vara så noggrann med att smörja in mig. Jag gör det ibland helt enkelt och det funkar. Som gravid är det en helt annan situation. Huden blir torr, det kliar. Jag kan klia och riva tills huden är röd och svider. Jag får som torra knottror på överarmarna, smalbenen flagnar, magen kliar och kliar och huden på brösten stramar.

Jag har provat många produkter billiga och dyra, blivit tipsad, frågat vänner, butikspersonal och barnmorskan men inte blivit särskilt imponerad av något jag använt. Vissa produkter verkar inte fungera alls, andra ger en bra känsla en stund, en del lämnar en fet hinna efter sig medan andra inte märks alls på huden att man använt. Jag hade inga större förhoppningar på produkterna från Mama mio men jag blev sugen att testa dom då den fina asken de låg i såg så lockande ut. Utseendet tilltalade mig verkligen men jag vet ju sedan tidigare att det inte behöver säga någonting om innehållet.

Redan när jag öppnade burken tillOMega Shower Cream reagerade jag på lukten. Jag gillade den verkligen och det känns inte som en sån lukt jag tröttnar på direkt. Att stå i det varma vattnet och känna doften är så härligt, jag längtar till det. Jag struntar i fruktfat och godispåsar för det är den stunden i duschen jag är sugen på.

Det härliga är att huden känns som insmord redan när jag går ut ur duschen istället för stram och i behov av återfuktning. Det är härligt att få njuta av doften igen när jag smörjer in mig med OMega Super-rich Body Cream på kroppen och Tummy Rub Strech Mark Oil på mage och bröst. Jag gillar när det luktar lagom starkt, inte menlöst inte heller irriterande starkt. Eftersom jag är illamående reagerar jag tyvärr på många dofter, såna jag annars gillar men den här funkar klockrent.

8
Nya favoriter i badrumshyllan

Det mest fantastiska är hur min hud känns. Den är verkligen babymjuk. Jag blev så förvånad när den känslan kom så fort, direkt vid första användandet, ännu mer förvånad när den fortsatte sitta i. Jag är så len och armarna som tidigare var torra och knottriga oavsett vad jag gjorde. Nu är de så sköna att ta på att jag inte kan låta bli att känna efter hela tiden. All klåda är borta vilket är en stor lättnad. Jag har verkligen funnit produkterna för mig och jag bara längtar efter nästa dusch.