Fylld av inspiration

januari 29, 2015 6 av momentsbymary

Jag har nog alltid burit på ett sug att skapa men under långa perioder inte vetat hur. Det här med att baka har varit en kanal för att få utlopp för behovet att skapa något vackert men även utmana mig själv att lära mig nya saker, utvecklas och prova nya saker.
image

Det finns ju så många sätt att skapa och förra veckan plockade jag fram symaskinen och sydde ett lapptäcke till lilla S av sängkläder som inte används, perfekt återbruk. Att sy ett sådant lapptäcke är nog bland det enklaste man kan göra, det handlar bara om att sätta igång och finna inspiration.
image

Nu känner jag mig fylld av denna inspiration och igår kväll bubblade huvudet av idéer så i förmiddags var jag tvungen att ta med lillan och inhandla lite olika saker för här ska skapas!