Fredagstankar och tacksam för hjälp

december 5, 2014 1 av momentsbymary

Fredagen (den första dagen i den här familjens helger) började med bus på öppna förskolan och fortsatte med att träffa släktingar. Nu ikväll är jag ensam med barnen då maken jobbar natt och jag har hamnat framför datorn. Just nu snurrar en del takar i huvudet kring den här bloggen. Den föddes som ett sätt att uthärda en jobbig graviditet men barnet i fråga är nu snart tre månader och jag bloggar fortfarande. Det är väl bara att erkänna för mig själv att jag är fast.

När jag startade bloggen var det väldigt oseriöst, jag bara skrev och trodde inte att någon skulle läsa. Jag tog ett namn, skaffade en inloggning och körde på. Sen bytte jag även till samma namn på Instagram. Nu känns ju inte det namnet så skoj längre, snarare bara löjligt och jag funderar på att byta, men vet inte till vad. Jag tycker inte om att säga vad bloggen heter när folk frågar, känner mig inte bekväm med det. Vill du som läser komma med förslag på nytt namn är det mer än välkommet!

Jag skulle vilja lära mig ta bättre bilder. Jag har nästan bara använt mobilbilder och jag har dessutom bloggat via mobilen. Nu har jag fått låna en äldre dator så nu har jag i alla fall möjlighet att ladda ner mina kamerabilder och skriva med ett riktigt tangentbord. Jag vet att min blogg inte är jättestor men det skadar ju inte om det blir ett lite snyggare upplägg på den. Jag ska försöka skärpa till mig med inläggens utseende och även skaffa en vettig header, men först och främst var det det där med namnet…