Finaste ljuslyktorna

oktober 8, 2014 0 av momentsbymary

Igår kom ett paket med de finaste ljuslyktorna jag sett. Självklart är det för att de bär mina barns namn som gör dem så speciella, men även utan gravyren tycker jag att de är väldigt snygga och passar perfekt hemma hos oss.

image

Jag vill gärna ha saker hemma med barnens namn på och dessa ljuslyktor är perfekta. De är stilrena och enkla med en fin gravyr med barnens namn, födseldatum och tid samt ett hjärta. Jag klurade ett tag på viket utförande jag skulle välja då det fanns lite olika men fastande för just det här. Ni är många som gillade lyktorna när jag la upp dom på Instagram och bad om att få veta var de är inköpta, här kommer länken direkt till ljuslyktorna.

Nu står mina ljuslyktor och sprider ett värmande ljus i mörkret medan regnet öser ner utanför. Jag är så nöjd med dom. Jag försökte fota dom men bilden blev tyvärr inte lika bra som verkligheten, nu får använda fantasin.

image

De här lyktorna kommer från gravyrbutiken.se som säljer många olika graverade produkter som passar till en själv men även som presenter till mängder av tillfällen. Det är ju väldigt roligt att köpa personliga saker till sig själv och andra och jag tror faktiskt att jag hittat den perfekta farsdagpresenten men vågar inte skriva vad ifall det är någon far inne och snokar här.