Feber och frihet

augusti 24, 2016 0 av momentsbymary

Tjolahopp. Jag har just landat i soffan efter ett löppass och väntar på att badkaret ska bli fyllt. Det har varit en lite konstig vecka hittills så jag behöver ligga i det varma vattnet och varva ner.

Måndag hade jag en hög feber och det knöt sig i magen för jag ville inte behöva sjukskriva mig på tisdagen. 

Tisdagen ja, jag vaknade frisk. Så skönt!!!! Det var en spännande dag, nytt jobb, nya människor och en hel del pirr i magen. Det gick ändå bra. Det ska bli spännande att se var det leder. 

Dagen idag har varit ganska speciell. Fyra timmar spenderades på jobbet, sedan familjetid och efter det ett träningspass med bästa sällskapet. Nu vill jag bara slappa lite, slösurfa om Svalbard och sedan lägga mig tidigt. 

Hoppas du har haft en bra start på veckan. Visst är det härligt med sommaren som dröjer sig kvar. Här fruktboostar jag och njuter av känslan av frihet.