En sån där dag

juni 9, 2014 0 av momentsbymary

Vissa dagar är det verkligen inte meningen att man ska stå köket, då går allt bara åt skogen. Det finns liknande dagar vid symaskinen och jag gissar bland massa andra grejer. Idag hade jag en riktigt sån där kass dag, allt gick fel. Lyckades jag på något sätt få något bra var jag snabbt framme och klantade till det och förstörde allt.

Jag känner mig rätt less på mig själv just nu. Jag tror jag lider av högsta gradens prestationsångest och jag ger mig liksom inte fast allt går åt skogen. Idag gör det inte något att allt gå fel, men jag tänker på vad som händer om allt går fel när det inte får gå fel. Därför kan jag inte bara ge mig, utan jag biter ihop och envisas med att kämpa på fast allt går helt fel, för jag tror att det går att vända det. Jag lyckades åtminstone hyfsat med att städa köket när jag var klar. Något ska man ha att glädjas åt.

DSC_0095