En sån där dag…

februari 3, 2015 4 av momentsbymary

Nu har jag haft en riktigt dålig dag igen. Lilla S vaknade vid två i natt och bestämde sig för att det var morgon, jag hade inget annat val än att också börja dagen då.

På förmiddagen var vi till läkaren för allergiutredning vilken i och för sig var positiv eftersom lilla S inte verkar allergisk mot något mer än mjölk.

Hela dagen har huvudet varit fullt av jobbiga tankar. I huvudsak framtidstankar. Jag önskar jag visste vad jag ville för då skulle jag ju ha ett mål att jobba mot. De gånger jag har ett mål, då ger jag allt. I nuläget vet jag inte alls vart jag vill. Det är kämpigt.

Det har hänt ett par jobbiga saker idag med. Känslomässigt krävande beslut som tagit musten ur mig totalt. Jag känner mig matt, ledsen, jätteliten och vill krypa ner under en sten i skogen. Som tur är brukar inte de känslorna vara så länge. För att försöka släppa dom nu ska jag äta en banan och sen ge mig ut och gå för att rensa huvudet. Hade jag inte haft den där trista foglossningen hade jag sprungit en mil eller två.

Kram på er!