En oväntat underbar dag

november 7, 2014 1 av momentsbymary

image
Avrundar denna fantastiska dag med ett halvt glas vin. Jag minns inte ens hur det smakar.

Den här fredagen känns inte verklig. Förmiddagen har jag ju redan skrivit om. Eftermiddagen var helt underbar den med. Lillasyster sov mest till att börja med och storebror och jag byggde med duplot som han fick av oss idag. Han satt stilla och lekte. Jag har inte sett honom göra så förut.

Senare på eftermiddagen åkte vi till min mamma och båda barnen körde på i samma anda. Glad storebror och en lillasyster som inte skrek hela tiden. Så här lugn som Filuren var idag har han aldrig varit tror jag. Så lugn som hans lillasyster var har aldrig hon varit. Från att gallskrikit hela dagar en vecka nästan och varje eftermiddag i flera veckor var hon plötsligt lugnare än någonsin. Det här har varit den lugnaste dagen på väldigt länge och en av de allra bästa i mitt liv. Den känslan jag har nu tänker jag bära med mig som ett underbart minne men först ska jag njuta riktigt mycket.