En nästan perfekt dag, så tråkig är jag

januari 23, 2015 2 av momentsbymary

image

Som vanligt inleddes helgen med besök på öppna förskolan med bus, lek, mysfrukost och sångstund. Jag tycker att det är så skönt. Den här veckan var hela familjen med vilket är betydligt lugnare än när jag är där ensam med barnen. Efter att ha lagat lunch lämnade jag maken och barn för ett par timmar på stan med en jättego tjej. Fika och massa prat senare åkte jag hem till familjen och fortsatte med lek och bus samt handlade innan maken åkte till jobbet.

Nu har jag precis dansat den otroligt löjliga och knäpptysta segerdansen som råkar komma spontant varje gång jag nattat barnen. Jag vet att det inte är någon direkt bragd att natta ett par barn, men ändå känner jag mig som nån superhjälte varje gång jag gör det. Jag har hoppat i myskläderna och har plockat fram lite bröd och pålägg och tänker för mig själv att det här är en ganska perfekt dag – för ja, så tråkig är jag, jag älskar det vardaglig.