En dag i Örebro – sista dagen med Orbiten

maj 21, 2015 1 av momentsbymary

15052010
Igår åkte jag och lillan till Örebro. Det var en resa som blev ganska sent planerad men tack vare att vi fick låna pappas bil och min man fick ledigt kunde vi åka. Gårdagen var vår sista dag som värdfamilj på Orbitresan så det kändes självklart att ta med vagnen, dessutom var det skönt att ha med en vagn som blir mindre hopfälld eftersom pappas bil inte är lika stor som vår i bagaget. Dessutom är det en praktisk vagn att ha inne i staden.
1505208
Vi gick omkring i staden och bara njöt lillan och jag. Det är så fint i Örebro och jag försökte få lite av det på bild.
1505209 1505207 1505206 1505205 1505202 1505201
Nere vid slottet blommade några träd i rosa och vi stannade där så lillan fick äta och jag fotade lite. Vi gick vidare genom staden, jag åt lunch, lillan somnade en sväng och jag besökte en urmysig butik, Våra små, som har så otroligt mycket fint för barn. Jag var där inne jättelänge och njöt av att titta på allt fint. Är man i Örebro måste bara denna butik få ett besök.
vara1 vara2 vara3

Senare åkte vi och träffade fem vänner och tre ljuvliga bebisar. Under allvarliga samtal, larvig humor och många skratt gick vi runt vårruset. Vi med våra barnvagnar bevakade en trygg sistaplats under hela loppet.
15052011
Efter loppet satt vi en stund i gräset innan lillan och jag åkte hem till Karlstad. Det var mitt i natten när vi kom hem och jag började tvätta och skrubba vagnen för att få den klar för avfärd.

Gårdagen var en jättefin dag men idag är jag helt slut. Jag vet inte om det är lite sömn, mycket pollen eller något annat som gör det. Oavsett kan jag knappt hålla ögonen öppna.

Jag kommer skriva ett sista inlägg om Orbiten, ikväll eller imorgon när hjärnan klarnat till lite. Just nu hinner jag inte för jag gissar att de små vaknar när som helst!