Det närmar sig barnmässan

mars 7, 2015 0 av momentsbymary

Som jag skrivit tidigare har jag fått äran att vara VIP-bloggare på Barnmässan i år. Nu börjar det verkligen närma sig. Det är faktiskt mindre än tre veckor kvar till portarna slås upp. Jag är ju såklart inte ensam bloggare, resten finner ni här, ett riktigt härligt gäng. För mig är det bli både nya bekantskaper och goda vänner sedan tidigare och det är ju alltid den bästa blandningen.

Här nedan kan ni läsa mer om mässan och dess fantastiska insamlingsmål.
BARNmässan

BARNMÄSSAN 2015

För elfte året i rad slår BARNmässan i Karlstad upp portarna med en helg fylld av underhållning, shopping, inspiration, tips för föräldrar, gravida och barn. Över 100 unika företag och organisationer samlas under ett tak fredag, lördag och söndag 27-29 mars.

Eftersom barn är det viktigaste som finns så är det naturligtvis GRATIS inträde för barn upp till 15 år. BARNmässan är fylld av aktiviteter såsom ponnyridning, ansiktsmålning och hinderbana!

Vuxna däremot får betala 120 kronor i inträde per dag och då går 10:- oavkortat till mässans insamlingsmål.

BARNmässan är unik i sitt slag som har ett specifikt insamlingsmål år efter år. Under de10 första åren så har 792 245 kronor samlats in till organisationer som arbetar för att hjälpa barn över hela världen.

Årets insamlingsmål är Susanna i Ghana. År 2010 byggde 27-åriga Susanna Benckert upp barnhemmet Shalom och gav 23 föräldralösa barn ett hem. Dessa barn har inga föräldrar men Susanna öppnade sitt hjärta och gav dessa barn en familj. Sedan 2010 driver Susanna barnhemmet helt på egen hand och hon får enbart hjälp genom svenska bidragsgivare.

Kika mer än gärna in på http://blogg.loppi.se/ghanabarnmassan/ för att läsa Susannas egna ord om livet med alla underbara barn i Afrika.

För mer information om BARNmässan i Karlstad kika då in på www.barnmassan.se, https://www.facebook.com/barnmassan?fref=ts och följ gärna BARNmässans instagram BARNMASSAN. Vi ses väl där!

unnamed