Det där med att vara gravid…

juni 18, 2014 0 av momentsbymary

Ursäkta klagoinlägget men…..

Det finns inga ord som räcker för att beskriva min kärlek till Filuren och den glädje han skänker oss. Jag vet att det kommer bli samma sak med den lilla varelse som just nu busar runt i min mage. Jag är otroligt tacksam över att få möjligheten att kunna bli gravid men just nu är det tufft.

Tuffa dagar när trista saker händer är det svårt att bita ihop och le. Smärtan och illamåendet börjar kännas övermäktigt och dagar som denna glömmer jag att klistra på ett leende och se tacksam ut. Jag önskar att jag kunde sova en massa timmar och slippa det onda en stund, jag önskar att jag hade några kilo godis att tröstäta just idag.

Jag har mina peppkort och brev som mina fina vänner skrivit och det känns lite tröstande att läsa dom dagar som denna.

image

image