Barnmässan 27-29/3

februari 10, 2015 0 av momentsbymary

Igår kväll var jag på en liten preview för barnmässan i Karlstad. De inbjudna var VIP-bloggare och utställare.

image

Jag har varit på mässan två gånger tidigare så jag har självklart lite koll men det var roligt att komma och lyssna på hur årets mässa kommer se ut.

På barnmässans hemsida finns såklart allt att läsa. Där kan man se alla utställare och föreläsare. I dagsläget finns bara två montrar lediga, resterande platser är bokade och jag lovar, det är en härlig blandning av företag och produkter som kommer finnas representerade på mässan.

image

En nyhet för i år är en hinderbana för barnen där de tar sig genom de fyra årstiderna. Det tyckte jag lät riktigt roligt.

Nu börjar nedräkningen. 1,5 månader kvar till tre dagar fyllda med massa roligt.