Barnmässan 2015

april 9, 2015 0 av momentsbymary

Jag hade hoppats på att några dagar med möjlighet till att låta alla intryck från
Barnmässan sjunka in skulle få mig att kunna skriva ett inlägg som verkligen speglar den fantastiska helg jag haft. Tyvärr är det nog så att jag får erkänna att jag inte kommer kunna beskriva helgen helt rättvist. Det finns så mycket jag skulle vilja skriva om men det går ju inte att göra milslånga inlägg.

Helgen var i alla fall allt jag önskat även om jag var mörbultad och vimmelkantig på söndag kväll. Från att vi besökte mässan på torsdag eftermiddag och förhandskollade lite till söndag eftermiddag var det bara mässa, mässa, mässa. Jag pratade med utställare, besökare, andra VIP-bloggare och fyllde huvudet till sin gräns. Det är ju faktiskt så att även om man har jätteskoj kan det slita.
barn11
Tillsammans med min lilla hjälpreda

Det jag tycker att barnmässan 2015 framförallt kännetecknas av var glädje och energi. Det var leenden och skratt i montrarna, jag såg barn skrattande vinka åt Radioapan, mumintrollet, Snårpan och Amy Dimond. Jag såg vuxna ha roligt tillsamman med andra vuxna och framförallt med sina barn, jag såg gamla vänner mötas och nya vänskapsband skapas. Jag själv njöt för fullt då jag fick träffa några av mina finaste vänner och samtidigt lära känna nya spännande och härliga människor.
barn5
barn24
barn26
barn16 barn15 barn12 barn8
barn111barn10
Jag själv och många jag pratat med tyckte att mässan hade en bra blandning av utställare. Det kändes inte som att det var massa upprepningar på samma produkter, tjänster eller information utan det var en god variation. Det fanns fantastiskt fina erbjudanden och jag tror att jag hade kunnat göra av med hur mycket pengar som helst om jag haft råd. Samtidigt uppskattade jag även de montrar där den egentliga tanken var att förmedla kunskap i form av att informera besökarna om olika saker. På mässan fanns även aktiviteter för barnen men mina är så vilda och små att de inte provade det. Dock tyckte jag att båda verka uppskatta mässan.
barn13
barn20 barn21 barn17 barn23 barn22

Det är ju också fantastiskt att över 80.000 kr samlandes in till välgörenhetsmålet, ett barnhem i Ghana. Tänk att barn på andra sidan jorden kan ha sådan glädje av att det finns en mässa för barn här i lilla Karlstad.

Minnena från barnmässan kommer jag ta med mig länge som en enerigiboost när jag behöver det. Tack alla fina människor, vänner, VIP-bloggare, utställare och besökare som förgyllde mina dagar på barnmässan. Framförallt vill jag ge en stor applåd till Linda och hennes team som gjort ett helt fantastiskt arbete.
barn222