Bara för ikväll

december 20, 2014 7 av momentsbymary

Ikväll värker min kropp, hjärtat är tungt, tårarna trycker på men jag är för trött för att orka gråta. Det känns som om jag håller på att försvinna, krympa ihop till en liten grå boll. Jag är ensam med barnen tyvärr, för just nu hade jag behövt en varm kram för att påminnas om allt vackert som faktiskt finns.

2014 har varit ett fantastiskt fint år på många sätt men även ett tungt och smärtsamt år fyllt av oro, sorg, skräck ock saknad. Det har varit ett år där vi blev välsignade med en otrolig liten flicka som stal mitt hjärta på direkten och ett år då kärleken till sonen bara vuxit och vuxit. Jag har svårt att förstå hur allt det underbara kan hända mig. Samtidigt får jag bevittna hur stora mörka händelser drabbar människor som jag håller kär. Det skär i mig, det krossar mitt hjärta, det plågar mig och det lämnar mig maktlös kvar. Det finns inget värre än när man inget kan göra för de människor som betyder mycket för en.  

På frågan om varför, varför ska vackra, godhjärtade, kärleksfulla människor drabbas av onda händelser finns inga svar. Jag sitter här i min ensamhet och tänder ännu ett ljus i fönstret. Ett ljus som jag hoppas ska kunna på något sätt ändra det som händer människor som jag älskar just nu. Imorgon hoppas jag vara stark igen, glad och stark och med orken att vara en god vän och medmänniska. Ikväll ger jag vika för den rädsla och sorg jag faktiskt känner. Ikväll är jag väldigt liten och trött.