Är det bara en dröm???

april 15, 2015 4 av momentsbymary

image

Det händer stora saker här. På utsidan syns inget men i mitt huvud snurrar tankarna. Länge, alldeles för länge, har jag gått och väntat på idéer, drömmar, önskningar och tankar om vad jag vill göra i framtiden, vad jag vill sysselsätta mig med. Trots dryga två års föräldraledighet har det inte dykt upp några bra idéer.

Jag tror jag vet varför det är såhär, jag har inte riktigt känt att jag vetat precis vad jag vill, bara önskat att finna drömmen om något. Just nu går mina tankar i de banor att det kanske är så att jag inte får några riktigt bra idéer, finner den där längtan och önskan därför att jag har kvävt de drömmar jag haft sedan tidigare. Jag har kvävt dom genom att inte tro på mig själv, inte vågat, inte chansat. Jag har alltid tänkt att det jag vill göra är det få som klarar så varför skulle jag det. Framöver ska jag göra mitt bästa för att tänka att jag ska ge saker ett ärlig chans.

Vad jag drömmer om känner jag mig inte redo att avslöja. Tankarna i mitt inre måste bearbetas, vändas fram och tillbaka och vävas samman till det rätta mönstret. Därefter, om jag vågar, börjar en lång resa för att uppfylla min dröm. Jag vet att det inte kommer bli lätt, jag vet att det hela riskerar att bli ett totalt misslyckande om jag tappar tron på mig själv, jag känner redan nu att det är svårt att finna styrkan att våga tro men jag hoppas, hoppas att jag kommer ha modet att ge min stora dröm en ärlig chans.

Det finns så många driftiga, duktiga och beundransvärda människor omkring mig. Jag är så tacksam över att de människor som vågar satsa på sin dröm finns, det är de som inspirerat mig att våga drömma igen.

Var rädda om er!