Allt blir inte perfekt

april 1, 2015 0 av momentsbymary

Det går inte alltid som man önskar och allt man bakar blir inte perfekt. Jag hade så otroligt mycket att göra igår och jag var lite stressad över hur mycket jag hade att göra fram till torsdag redan när jag vaknade på måndag morgon. Att sedan en hel dag skulle försvinna gör det ju inte mindre stressigt ochbjag kände bara att jag inte hade all tid i världen att prestera det perfekta bakverket. Jag hade inte tid att göra en plan a, b och c. Nu gick det inte riktigt bra men jag tar det jag bakat med mig och hoppas på en mysig dag. Jag ser det som ett litet äventyr.

Klockan är snart 6 och då ska jag gå upp och börja fixa allt det där som behövs innan vi åker mot Stockholm. Jag känner mig inte stressad, nervös eller orolig. Det går som det går.