GoodforKids

april 5, 2016 0 av momentsbymary

Ett inlägg i samarbete med GoodforKids
test2
Just nu har jag en tävling på Instagram (momentsbymary.se) där en person kan vinna ett presentkort värt 400 kr hos GoodforKids. Jag brukar vara ganska restriktiv med tävlingar på Instagram, vill bara presentera väl valda företag och produkter och just där passar GodforKids in. Texten nedan förklarar varför.

GodforKids satsar på ett sortiment av produkter som är bra för barn. Följande text finns att läsa på deras hemsida Vi säljer endast ekologiska, giftfria och trygga produkter som är fria från bisfenoler (BPA), ftalater, flamskyddsmedel och andra skadliga ämnen. GoodforKids startades 2011 då vi tyckte att det var svårt att hitta produkter som var rakt igenom ekologiska, trygga i rena material med tydliga produktbeskrivningar. Därför har vi sedan starten alltid försett våra varor med utförliga beskrivningar som gör det lätt för dig att ha kunskap om och vara trygg med det du köper. Vårt stora utbud är rakt igenom ekologiskt, tryggt och i rena material!

Hos företaget finns allt från leksaker till hygienartiklar och efter att ha kollat runt i webbshopen kan jag konstatera att GoodForKids säljer flera av favoriterna här hemma.

Jag skulle extra vilja tipsa o kategorierna Städa&Tvätta, Äta&Dricka och Sköta&Hygien där det finns många bra val på produkter som används i vardagen och där vi många gånger inte har lika snälla alternativ. Vi försöker att tänka på vilka produkter vi köper till vår familj och jag tycker helt klart att denna sida är inspirerande, jag har nog redan nu bestämt mig för att byta diskmedel.

Kolla gärna in GoodforKids och som vanligt när det gäller ämnet ekologiskt och giftfritt vill jag påminna om att man inte behöver ändra allt på en gång utan att varje steg på vägen räknas. När det gamla byts ut, då har man chansen att på ett natur sätt gå över till ett mer hållbart alternativ.