25-dagarsutmaningen dag 2 – ni gör mig lycklig

augusti 9, 2014 0 av momentsbymary

image

Jag måste bara skriva och berätta att jag är så rörd över gensvaret på mitt blogginlägg från gårdagen om utmaningen jag antagit, 25-dagarsutmaningen. Jag har fått så fina kommentarer på Instagram och i bloggen men jag har också fått väldigt vackra mail där ni goa läsare delat med er av hur mycket ett litet leende, en oväntad komplimang, eller en utsträckt hand kan betyda. Jag har fått läsa exempel på hur en sådan sak kan förändra liv, något jag visserligen är medveten om men det kommer så nära och blir så rörande när ni delar med er av just era erfarenheter. Tack för att jag fått ta del av fina och tankeväckande historier! Ni som skrivit dessa mail och självklart ni som kommeterat på Instagram och i bloggen har fått mig att le (ok, nån fick mig att fälla en och annan tår med, men det var av rätt sort).

Nu är jag inne på min andra dag av 25-dagarsutmaningen. Utmaningen att varje dag sprida lite extra glädje, att le en extra gång till någon, ge den där komplimangen som kanske annars stannat kvar i tanken eller göra något fint för någon annan. En rolig utmaning som redan gett mig mycket – häng på!