Vår födelsedag

januari 4, 2015 1 av momentsbymary

Idag fyller jag och min man år. Det känns konstigt att vi redan är 68 nyss var vi ju 52. Det går minsann fort att åldras. Just i år kan vi väl säga såhär, födelsedagen existerade inte. Min man jobbade 12,5 timmarsskift hela Filurens vakentid och har gjort det i tre dagar nu. Innan det jobbade han eftermiddag.
Veckan för mig har inneburit pusslande och trixande och väldigt känslomässigt slitsamma eftermiddagar med långa utbrott av vad jag misstänker är nattskräck hos sonen. Nätterna har varit bökiga för lillan, en natt sov jag inget alls, de andra ett par timmar. Kort sagt har veckan varit en utmaning men nu är jag i mål och det ska bli skönt att få det lite lugnare.

Vi har några mysiga födelsedagstraditioner min man och jag men de fick vi ta paus från i år. Istället har dagen gått i ett. Jag har varit så trött att jag inte tänkt en klar tanke och det enda jag vill är att sova. Jag har glömt att äta både igår och idag och kroppen är slut av foglossningen som inte ger sig. Jag tänkte såhär, eftersom jag egentligen inte hade någon födelsedag i år behöver jag väl inte räkna mig som ett år äldre? Äsch då, nu väntar en ny vecka och jag hoppas vara betydligt piggare nästa söndag. Kram på er!