Väntan är längtan och oro

Väntan är längtan och oro

oktober 19, 2020 0 av momentsbymary

Förändring är på gång, det är så. Livet kommer förändras radikalt eftersom vi står inför en flytt. Jag försöker ha is i magen, inte låta tankarna skena iväg, inte låta känslorna växa till saker som har orimliga mått. Det är svårt. Jag får erkänna att jag inte är bra på att hålla lugnet. Förr var jag bra på det, då när jag stod stadigt på jorden och hade ett relativt enkelt och förutsägbart liv. Det var då, det är inte nu.

Jag sk till läkaren imorgon. Det för med sig en oro det med. Tänk om denna säger att jag ska börja arbeta direkt. Jag har fortfarande enorma problem med hjärnan även om jag inte vill visa det. Jag skäms. Jag skäms över att inte klara det andra klarar. Även om jag vill och försöker kan jag inte se på TV, jag kan inte läsa artiklar, inte skriva längre stunder, inte göra saker när det hörs ljud samtidigt, inte lyssna om det samtidigt bubblar tankar i mitt huvud. Jag är hopplöst disträ, virrig och blir väldigt snabbt slutkörd. Jag hade verkligen hoppats på att detta skulle varit betydligt bättre vid det här laget. Tyvärr blir jag inte besviken på själva grejen utan jag blir besviken på mig själv. Dumt!

Jag säger åt mig själv just nu att andas, bara andas och ta en stund åt gången. Snart, om några veckor, har saker nog lugnat sig igen.