Roliga paket på posten

augusti 28, 2014 0 av momentsbymary

Igår kom två riktigt skoj paket på posten. Det första var en härlig goodiebag från bästa Loppi!!! Vissa stod ju kvar och tjatade för länge efter eventet i lördags och blev därför utan goodiebag då. Jag kan säga så här – det är minst lika roligt att få den med posten och brevbäraren frågade om jag inte överväger att skaffa större brevlåda.

image

Det andra paketet var mindre men precis lika uppskattat, nämligen en leverans från egoFIN.

image

En klockren tavla till en baktokig. Nu måste jag köpa ram!

Jag blir så glad av egoFINs gubbar. Det var nån gång i våras som jag såg dom för första gången och blev förälskad. Gubbarna har sådan personlighet och det finns något komplext mitt i deras enkelhet. I somras när jag gjorde min första beställning, bland annat ett specialmotiv i form av ett familjeporträtt, fick jag erfara att gubbarnas skapare är en riktig härlig och go tjej. Att veta att det man har hängande på väggen är gjort av någon man verkligen gillar ger det ett ännu större värde. Kolla gärna in gubbarna på hennes hemsida eller på instagram – @egofin.

image

Sommarens beställning

Igår var helt klart en riktigt bra postdag! Tack för det LOPPI och egoFIN.