Mors dag 2015

juni 1, 2015 1 av momentsbymary

Igår var det mors dag och den råkade infalla på exakt samma dag i makens schema som min födelsedag, nämligen söndagen i helvetesveckan. Detta betydde att jag och barnen fick fira ihop så vi struntade i firandet och fokuserade på att överleva dagen. Jag hade en migränliknande huvudvärk som gnagde redan kl 06.10 när jag gick upp med barnen och den satt i ända till jag totalt slut däckade vid 22 när barnen äntligen somnat.

Det bästa med hela mors dag var när vi åkte och firade min mamma och jag somnade på soffan med barnen lekande på golvet och fick vila en stund. Vissa dagar måste man helt enkelt bara genomleva och kan strunta i det där med att njuta och ha det bra.

Men nu har jag ju världens finaste make så på köksbänken stod en fin present och väntade. Jag skulle ge honom ett extra stort plus för färgmatchningen. Jag fick min favoritchoklad men även något väldigt fint som ska hämtas ut idag, nämligen en kväll och natt tillsammans i lugn och ro. Detta kommer bli helt fantastiskt.
mors1 mors2