Loppisfynd och inredningsglädje

Loppisfynd och inredningsglädje

juni 6, 2020 0 av momentsbymary

Den svenska nationaldagen var en dag av regn och inomhustid. Äntligen fick jag tid att färdigställa en hylla jag köpt på loppis som fått ny färg och även lite tapet på sig. Rummet börjar bli klart, allt är inte på plats men det närmar sig.

Det har varit så kul att göra iordning (även om jag inte stått för så mycket av jobbet). Valet av färger och tapeter och det mesta av inredningen har varit min grej. Saker jag hade sedan tidigare har blandat med loppisfynd och skapat ett rum av lugn.

Tapeten, den älskade Dahlia garden från Boråstapeter Falsterbo III är så fin, verkligen värd varenda öre. Gardinerna, gula som ger rummet värme är ett billigt par från Mio och något jag är väldigt glad över att jag valt.

Det finns några riktigt bra loppisfynd som fått sin plats i rummet. Hyllan jag skrev om tidigare kostade femtio kronor, den blev riktigt bra. En telefonhylla som jag fyndat på loppis för 40 kronor fick bli sängbord, den otroligt vackra bordsspegeln i mässing från Ystad metall är även den ett loppisfynd liksom den tvåarmade lampan. Till loppisshoppingen kommer även blombord, gardinstång, lampor, mm. Jag tycker om rummet, men det kommer bli ännu finare när garderobsdörr är på plats och lite detaljer är fixade.

Nu blir det vila resten av den regniga kvällen, imorgon väntar förmodligen lite trädgårdsarbete trots att det förmodligen kommer regna.