Jakten på den försvunna blogbagen

december 4, 2014 0 av momentsbymary

Jag har inte fått några aviseringar på mobilen om att min blogbag kommit men alla har ju fått sina så jag misstänkte att något blivit fel i aviutskicket. Första gången jag gick till utlämningsstället och frågade hur jag skulle göra fick jag till svar ”ingen avi – inget paket”. Men igår gick jag dit för att hämta ut ett annat paket och frågade om det från Loppi igen. Killen som jobbade var jättesnäll och kollade runt bland alla paket de hade och till slut, intryckt bakom en hög annat hittade han mitt. Vilken tur att LOPPI-tejpen syns så bra.

image

Den här blogbagen är ju grym. Filip kommer älska bilen, gröten, fruktriset, tidningen och flaskan och hans mamma kommer älska de andra produkterna när olyckan är framme eller barnens hud behöver lite extra kärlek.