Fredagsmys

november 7, 2014 0 av momentsbymary

Maken är ledig och vi fick en riktigt härlig start på helgen. Jag tog med mig barnen till öppna förskolan där vi bestämt träff med Linda, Annika, Erina och Elin med barn. Vår familj har kört den starten på helgen många gånger förut. Öppna förskolan har frukostbuffé och sångstund på fredagarna vilket är extra mysigt. Idag blev det ännu bättre eftersom jag fick hänga med ett gäng goa tjejer och deras barn.
image
Väggarna på öppna förskolan är nymålade. Det enda de hittills hängt upp är en tavla från egoFIN.

Filuren var på ett fantastiskt bra humör och var dessutom väldigt lugn och gosig. Jag bara njöt och sög åt mig av varje sekund med honom för de betyder så mycket. Till och med personalen påpekade att Filuren var så lugn.

En annan som var lugn var hans lillasyster. Egentligen så var det så att antingen sov eller åt hon och vi fick ett välbehövligt avbrott i skrikandet.

När vi kom hem blev det lunch och sedan sovdags för Filuren. Lillan fick en tur i vagnen med sin pappa och plötsligt var jag ensam i lugn och tystnad. Huset var nystädat eftersom Robert fixat det när vi var på förskolan och plötsligt fanns det både ro omkring mig och inuti mig för att bara vila en stund.

Jag är så tacksam över mina barn och tacksam över att jag genom att leva med dom förstår ännu bättre än tidigare att uppskatta de små tingen i vardagen. Helgen har helt klart börjat riktigt bra så nu hoppas jag på en lika fin fortsättning.

Trevlig helg allihop!