Fina och uppskattade doppresenter

november 24, 2014 2 av momentsbymary

Sannas dop var ju i helgen och jag har just plockat upp presenterna hon fick. Det är så roligt för hon fick så mycket bra och uppskattade grejer.

För er som väntat er en rosa explosion är det bara att bli överraskad, det verkar som presenterna till stor del drog åt det turkosa och gröna hållet. Här kommer några av Sannas presenter.

image

Smyckeskrin. Visst är det fint och det lilla armbandet som ligger däri fick Sannas mormor 1950. Nu är det Sannas armband.

image

Matservis och bestick med underbara Elsa Beskow motiv från hattsagan, en av mina favoriter som liten. Pippimuggen kommer lillan få dricka varm choklad ur om några år. Storebror har en likadan med Emil.

image

Bäddset till spjälsängen av ekologisk bomull. Jag älskar den härliga färgen och mönstret där romber återkommer. Designern Ingela P Arrehnius är en favorit hos mig. Speldosan har jag själv valt. Den är köpt på Pigge & Lina i Karlstad.

image

Böcker, böcker, böcker. En så bra present. Sanna fick ett gäng böcker ord samma serier som Filip fick på sitt dop, bland annat denna pixiserie med barnkammarboken så sött!

image

Honeycombs till barnens rum. De ska hängas upp så fort som möjligt!

image

De virkade päronen symboliserar ett päronträd som vi kommer få till våren. Även storebror fick ett träd.  Avslutningsvis presentkort på PoP, alltid uppskattat.