Bästa helgen, bästa eventet

december 2, 2014 0 av momentsbymary

Äntligen!!! Nu sitter jag i min säng och tänkte skriva det där inlägget som jag inte haft tid med senaste dygnet. Här hemma har det verkligen varit fullt ös men nu ska jag ge mig på det omöjliga uppdraget att med ord ge en rättvis redogörelse av helgens event. Kanske kommer ni ändå nästan förstå hur härligt det var.

Ni som läser bloggen ofta har nog förstått att jag varit ganska trött och sliten på slutet fast än jag tycker att livet är rätt fantastiskt. Men även om man har ett himla bra grundhumör är det inte lätt att sova så lite som jag gjort på slutet och vara igång så pass mycket, till slut blir man lite av en zoombie. Det var helt klart en mamma som behövde lite time out som åkte till Örebro på event i lördags.
17
Tjejerna på eventet: Linda, jag, Erina (som nästan inte syns, Emma, Elin, Therese, Evelina, Natali, Elina och Malin

Det var inte lätt att åka ifrån de små gobitarna här hemma men eftersom jag hade bästa sällskapet, Linda och Erina, redan på resan till Örebro var det ändå inte så illa som befarat. Tack vare ett event som det gick att njuta av varenda sekund och många fina lägesuppdateringar hemifrån så kände jag aldrig att det var riktigt sådär jobbigt att vara borta.

När vi kom fram till Örebro välkomnades vi av goa Therese. Vilken underbar tjej! Vi har träffats en gång tidigare, på ett jättefint event i somras, men då hann inte jag se så mycket av henne. Denna gång fick jag glädjen att få mer tid med henne vilket jag tycker är riktigt skoj. Jag kan ju säga så här, eventets värdinna (säger man så?) är verkligen en tjej som utstrålar massa energi, omtanke och en hel del bus – och hjälp vad hon fått mig att skratta i helgen.

Vi fick våra rum på Hotel Ibis precis bredvid Gustavsviks äventyrsbad. Jag kände genast den där känslan av ultimat lyx som jag får så fort jag inser att jag kommer få gå på toa ifred, sova ifred, torka håret ifred… ja ni vet, sånt man tog för givet innan man blev mamma men man sen inte tror existerar. Hotellet var fräscht och mysigt. Jag trivdes verkligen där och själva grejen med att vi alla hade rum bredvid varandra i samma korridor fick mig att tänka på idrottresor när jag var yngre med mycket spring, skoj och bus.
image
Bilder från hotellet samt mat på Gustavsvik. Lägg märke till bröstpumpen 😉

Efter att hela gänget checkat in gick vi över till Gustavsvik och intog relaxen. Att bara sitta och prata, dricka och äta gott, ta en sväng i forsen eller bubbelpoolen var så skönt. Jag tror vi alla varvade ner från vardagsstressen och på så vis blev laddade inför kvällen.
18
Efter några sköna timmar gick vi tillbaka till hotellet för att göra iordning oss inför kvällen. Nu inleddes den typiska förfesten med spring mellan rummen, fixande av hår, kläder och smink och såklart massa prat, skratt och mys.

Vi samlades hela gänget för utlottning av priser, utdelning av goodiebags och sedan en privatspelning av det engelska bandet The Din. De var grymma, nu snackar vi musik i min smak. Jag är imponerad av att de också fixade ett så bra uppträdande inför en så liten publik. Gissa ungefär hur lyxigt det kändes att först få dras igång av den spelningen och sedan kliva ut i den mörka kvällen till en limousine. Ingen vardagsmat för mig direkt.
13
14
image
image Jag, Evelina, Linda och Erina

Tio partysugna och uppspelta tjejer i en vit limo, ja ni kan väl tänka er att det var rätt mycket skratt och blev aningens varmt i bilen. Jag tyckte själv att vi knappt hann mer än att skåla i bubbel så var vi framme i Kumla och Goda Rum där vi åt Julbord. Vilken underbar plats, vi satt i någon form av växthus och det var så otroligt stämningsfullt, äntligen fattade jag nästan att det närmar sig jul. Maten var fantastiskt, servicen mycket god men bäst av allt var förstås sällskapet. Jag skulle lätt kunna tänka mig att äta det julbordet igen, det fanns så mycket gott men framförallt var det lokalen som gjorde det lilla extra.
image
image

Efter ett gäng timmar tog limon oss tillbaka till Örebro och Ritz där vi hängde vid ett VIP-bord i väntan på att inta dansgolvet. Dansa gjorde vi också men eftersom vi tyckte fler ställen behövde få njuta av vår närvaro drog vi vidare till Harrys efter ett par timmar.
image
Är det bloggevent så är det, då får man räkna med telefoner
image
Reminder till mig själv, fota dig inte ihop med såhär snygga tjejer det blir bara jobbigt.

5

15

Jag hade aldrig trott att jag skulle orka vara uppe länge men jag åkte tillbaka till hotellet strax innan stängning på krogen. Anledningen till att jag aldrig blev trött var såklart att det var skoj precis hela tiden. Väl tillbaka på hotellet fick jag meddelande från Therese om att nu var hon på ingång eller snarare ”ni kommer dö, vilken skjuts vi fixat”. Precis när jag kommer ner till entrén glider Therese och Evelina in i sin egenuppraggade limo, eller snarare en bucklig raggarbil med orangea saftblandera på taket, jag trodde jag skulle bryta ihop av skratt men min fenomenala instinkt fick mig att fota ekipaget istället. Vilket klockrent avslut på en underbar dag!
10

Jag kan lova att det var en tvåbarnsmorsa som somnade snabbt den natten och jag trodde inte det var sant när jag vaknade klockan åtta efter att ha sovit hela fem timmar, ljuvliga upplevelse. Behöver jag berätta hur underbart det sedan var att duscha ifred, packa ifred och äta frukost i lugn och ro med de andra tjejerna innan det var dags att återvända till fullt-ös-livet igen. För plötsligt stod, eller sprang mina grabbar omkring på hotellet och väntade på att åka vidare till stugan.

Vilket fantastiskt event det var, det var helt i min smak. Det hade verkligen perfekt upplägg med en blandning av avslappning och ös och tjejerna som var med är ju bara så underbara hela högen. Det är SÅ kul att få träffa favoritmänniskor från tidigare men även få lära känna nya människor att lägga på favoritlistan i hjärtat. Tack för många skratt, kloka ord, roliga kommentarer och nya erfarenheter tjejer! Det var en trött (men ändå fylld av energi) Maria som återvände till vardagen. Det här var precis vad jag behövde nu.