Klädkaos, aprilväder och pressmaterial

april 26, 2016 0 av momentsbymary

Den här helgen var väldigt speciell på många sätt och jag tänkte berätta lite mer om den. Tidigt på lördag morgon promenerade jag runt i Stadsträdgården, sedan satt jag ett par timmar på tåget innan jag klev av i Stockholm och kramade om fina Aja och Sarianne som hämtade upp mig. Ett underbart återseende.

Vi åkte till hotellet jag älskar att jag inte ens visste att vi skulle bo på hotell men det skulle vi uppenbarligen. Vart har mitt kontrollbehov tagit vägen? Nu i efterhand inser jag att jag visste nästan inget innan jag åkte iväg. Jag bara åkte. Sån har tydligen jag blivit vilket nog kan vara nyttigt för mig. Konstrasten mot den totala koll när jag är med barnen eller är på jobbet är hög. Nu bodde vi i alla fall på hotell och det var skönt med en svit där det gick att slänga upp datorer, kamera, mobiler mm utan att trängas.

Det följde ett gäng timmar av fotografering och en presentation av Womsa för mig. Jag fotade både lördag och söndag för vi trodde inte att jag skulle hinna med alla på en dag, ett klokt val. Det var intressant att få veta mer om Womsa och jag föll för konceptet direkt. Jag som hade ett helt annat projekt på gång med bloggen bytte plötsligt bana och hörde mig själv säga att självklart vill jag blogga hos er. Jag tror att jag var lite lätt påverkad av situationen där jag fått umgås med två så härliga människor medan jag fotade dom. Nu i efterhand är jag så glad att jag sa JA!!!!

Det blev en härlig kväll, mycket skratt och väldigt mycket galenskap. Det är så härligt att bara släppa alla seriösa sidor ibland. När vi skulle ut på middag insåg jag att jag tagit med fel klädhög, istället för svarta jeans och en top hade jag packat ner mysbyxor. Lite väl casual på krogen kanske så det fick bli klänning hela helgen helt enkelt. Kvällen var speciell, jag hade lagom ont av allt skrattande i kinderna och toppen nåddes nog i en taxi mellan champagnen på Riche och Escalier. Den som är lite hemma i Stockholm förstår nog att den resan bara varade i någon minut, men jag lovar. DEN MINUTEN VAR BRA!!!!
aaa
bbb

Det blev en ovanligt sen kväll för mig. Den friska luften i en snöig Stockholmsnatt var magisk och jag tror jag har den att tacka för tre timmars otroligt skön sömn. Ja, tre timmar, sedan öppnade jag datorn och började jobba. Söndagen var extremt intensiv men rolig. Jag redigerade bilder, fixade till mig och lyckades infinna mig till Womsas möte med de allra första bloggarna prick 10.00. Vi fick en genomgång, presenterade oss för varandra och vi fick kolla på lite pressmaterial och sen gav vi oss ut i aprilvädret, sol, skugga, sol, skugga, hagel, sol, snö, sol, och till slut össnöande. Det var verkligen inte lätt att fota och jag var inte nöjd med mig själv riktigt i det läget. Så är det ibland.

Vi åt en gos lunch, blev varma och torra igen, skrattade pratade drömde om framtiden och kramades massor när det var dags att ge sig hem. Jag jobbade en timme i SJ:s fantastiska lounge och hela vägen hem samt några timmar på kvällen. Allt för att inte känna mig stressad måndag morgon och tur är väl det eftersom jag vaknade med hög feber. Det är värt all feber för helgen var underbar.

Här kan ni se en liten film med goodies mm.

Imorgon när jag har lite mer tid ska jag lägga upp ett inlägg mer bättre förklaring av grejerna.
Kram på er!