Vi behöver jobba på vår relation

september 6, 2017 0 av momentsbymary

Hur många gånger har jag inte hört det, vänner som sagt att de behöver jobba på sin relation till sin partner men kanske även med någon annan. Relationer är inte enkla alla gånger, oavsett om det är en relation vänner mellan, släktingar mellan eller kanske kollegor mellan. Detsamma gäller såklart förhållanden.

Ibland frågar jag vad en person menar med att jobba på en relation, det kan innebära så mycket, allt från att göra roliga sker ihop till att reda ut betydligt mindre roliga saker. Den relation jag allra helst skulle vilja jobba på, eller åtminstone ägna lite mer energi just nu är min relation med barnen. Vardagen är i fullt spinn och min tid ensam med barnen har minskat betydligt jämfört med hur det var innan semestern. Vi har gjort vardagssakerna till så stor grad när vi varit lediga i somras och nu hinns oftast bara det mest vardagliga med. Hög hastighet och två barn som utvecklas och möter utmaningar och utmanar omgivningen kan bli lite jobbigt. Jag vill ägna de små lite mer tid borta fram vardagen. Jag vill jobba på vår relation genom att ha tid för varandra och hitta på skoj grejer ihop.

Av den anledningen ska vi resa bort till helgen tillsammans, bara vi tre. Jag tror att det kommer bli toppenkul och ser verkligen fram emot det. Vi ska inte göra vad som helt utan åka på SportCamp Family på Tanumstrand. En helg på en vacker plats, olik hemmet, med roliga aktiviteter, god mat och förhoppningsvis massa upplevelser är något alldeles perfekt i tanken, jag tror det blir det i verkligheten med.

Jag har bara varit på Tanumstrand en gång förut, i vintras på ett BoostCamp som var underbart, jättesvettigt och mycket inspirerande. Sedan dess har jag längtat tillbaka och det känns som ett perfekt tillfälle att åka dit nu när hösten kommer. Hösten och havet i kombination är något alldeles särskilt.

Nu är det fortfarande lite vardag kvar innan det blir helg och jag ska ta tag i några av alla sakerna jag har på min lista. Det är lite skönare att genomföra alla de där måstena när man vet att det finns något roligt framåt i tiden. Glöm inte att boka in roliga saker i kalendern!