Vårvindar

Vårvindar

april 7, 2020 0 av momentsbymary

Två dagar av värme, vindar och sol har blåst in vården ordentligt. Vitsipporna börjar blomma och fjärilar fladdrar omkring. Det är skönt med värmen och jag har försökt vara ute och få sol på mig. Igår gjorde jag och barnen en utflykt på Hammarö och idag har jag varit hemma och fixat lite ute. Jag testade mina lungor som verkligen inte levererat som önskat de senaste månaderna. Detta skedde genom klyvning av ved. Det gick lite sådär måste jag säga. Jag hade glömt hur segt hägg är. Då är jag ändå drottning av hägg efter att i min barndom använt träden för att gunga i, inte på gungor utan gunga hela trädet. Hur som helst orkade kroppen även om jag fick ta det hela i väldigt lugn takt med många pausar.

Under besökt i Karlstad igår försökte jag undvika människor i så stor utsträckning det var möjligt. Det är konstigt hur Coronan påverkar mitt huvud. Jag tog mig ändå en sväng in på färgaffären för att kolla tapeter och färg. Det är ju något väldigt roligt egentligen men jag har så svårt att välja. Det finns verkligen otroligt många olika tapeter att välja på men ändå är det så få som känns rätt. Jag hoppas bara att det som känns rätt idag även gör det imorgon.

Jag har haft några tunga dagar på slutet men kämpar framåt, försöker ta mig ur det. Idag fick jag veta att de ungefärliga väntetiden för min behandling är ett år…. 3,5 månader har gått. Det känns rätt dystert måste jag erkänna. Just nu behöver jag nog vila ut efter flytten och ta mig igenom ett möte under veckan som jag har svårt att släppa ut tankarna. Det är som ett tungt dis som påverkar mig alldeles för mycket. Många gånger har jag önskat att min hjärna var bättre på att stänga av, inte oroa och älta så mycket. Nu är en sådan gång.

Nu ska jag njuta av det speciella ljuset vårkvällar bjuder på. Var rädd om dig!