I väntan på höslovsresan till Tanumstrand

oktober 30, 2017 0 av momentsbymary


Det är höstlov men eftersom barnen är små märks inte så stor skillnad. Jag har det lugnare på jobbet såklart eftersom min hemmaarena är skolan och där är eleverna lediga. Det finns alltid saker att göra men det görs kanske inte i samma hetsiga tempo som annars.

På fredag har jag i alla fall tagit ledigt och vi ska åka på en höstlovsresa till Tanumstrand. Jag ser enormt mycket fram mot det. Det ska bli underbart att visa min man den plats som blivit så betydelsefull för mig. Barnen tycker också att det ska bli jättekul. De pratar om allt som finns att göra där, stranden, havet klipporna men också hinderbanan, parkourparken, studskudden, badet, lekrummet och maten. Vad de inte vet är att denna gång är det spöktema och det kommer finnas ruskiga aktiviteter för både stora och små.

Själv drömmer jag mest om maten, den otroliga skaldjursbuffen men självklart också om havet, vyerna, glittret i barnens ögon och förhoppningsvis hinner jag in en sväng på SPA:t som är så fint. Jag är ganska säker på att min man kommer förälska sig i denna plats precis som jag.

Nu är det inte många dagar kvar, vad jag längtar!