Trädgårdsdrömmar för dagar utomhus

maj 26, 2015 0 av momentsbymary

Medan min man verkar drömma om ett stort skjul på vår gård drömmer jag helt andra trädgårdsdrömmar, jag skulle vilja ha en liten lekstuga till barnen, en sandlåda, rutschkana och annat skoj. Det är kul att kolla in utomhusprodukter till barnen nu efter en lång vinter och rätt blåsig vår.

strandtalt-med-uv-skydd-turkos-lila-gron
Jag tänker på saker som barnpool, grävskopa till sandlåda, uv-tält (för övrigt finner man uv-tält för halva priset, 149 kr här, de har även ett stort familjetält på REA. Just nu vill jag bara shoppa loss på gungor, lekstuga och sandlåda.
sunny-lekstuga-lodge-xl
Kolla bara in denna lekstuga, så underbar. Just nu får man 200 kr rabatt om man handlar leksaker för minst 1000 kr här, med koden ”leksaker200”, det gäller även reaprodukter tom 1/6. Det är kanske tillfälle att se till att i alla fall vissa av de där trädgårdsdrömmarna går i uppfyllelse. Jag vet i alla fall en liten kille som skulle bli väldigt glad över denna traktor som det är ett kanonpris på.
smoby-traktor-rx-bull-rod

Jag vet att först och främst ska vi se till att få staketet målat. Det är varken roligt eller spännande men vissa saker måste prioriteras även om de är trista. Förhoppningsvis kommer det stå en lekstuga på våran tomt någon gång. När vet man ju aldrig…. kanske till barnbarnen.