Tårttips, en genväg till en personlig tårta

september 10, 2016 0 av momentsbymary

Ikväll har allt gällande lillans tvåårsdag fixats och vet ni, tårtan är klar! Jag älskar att baka, när jag får göra det i lugn och ro. Just nu saknas både ork och tid och därför tog jag en riktig genväg ikväll. Jag var på Maxi och handlade allt till firandet, från presenter till fika och dekorationer. Där och då gjorde jag valet att köpa en färdig tårta och ett paket fondant för 14 kronor.

Tårtans dekorationer fick plockas av och jag gjorde nya för att få tårtan att bli mer lik en tvåårstårta. Jag tycker att det blev helt okej även om jag inte orkade lägga någon särskild tid. Ibland är genvägar bra och denna gång betydde den att jag fick mer tid ihop med barnen, det uppskattar dom säkert mer än hemmagjord, perfekt tårta.

st1 st2 st3 st4 st5