Pite Havsbad

augusti 15, 2017 0 av momentsbymary

Förra veckan var jag på Pite Havsbad. Jag har aldrig varit där tidigare men har sett bilder därifrån på TV. Innan vi kom dit hade jag nog inte några jättehöga förväntningar men det var verkligen en jättefin resa.

Vi tog oss till Piteå genom att flyga från Arlanda till Luleå och sedan åka buss vidare. När bussen svängde in mot havsbadet blev jag lite chockad. Här fanns allt. Bland det första jag gjorde efter ankomst var att ta en löprunda och jag insåg att detta måste vara ett paradis för barnfamiljer. Bland annat hittar du äventyrsbad inne och ute, spa, tivoli, stor lekpark, minigolf och såklart en helt underbart vacker strand.

Nu var jag i Piteå på jobb så jag hann inte njuta på det viset jag kanske skulle gjort annars. Dock stal jag till mig stunder av ensamhet med tidiga morgondopp innan dom andra vaknat och löpturer längs stranden. Det går ju inte att befinna sig vid en långsträckt strand utan att springa längs med vattnet. Solnedgångarna var underbart vackra, uppgångarna likaså.

Det finns helt klart mycket att uppleva och upptäcka om man väljer att besöka Pite havsbad och det känns som en plats som önskar att locka barnfamiljer. Det finns hotell och stugor, plats för husvagnar och tält. Stugorna håller väldigt olika standard så de kan det vara bra att kolla upp ordentligt innan.

Kanske får jag se Pite havsbad igen, jag vet i alla fall att jag inte kommer glömma det i första taget.