Paus i bloggandet men inte i skrivandet

augusti 19, 2020 0 av momentsbymary

Det har varit en paus i bloggandet men inte i mitt skrivande. Jag skriver dagbok varje dag, ibland flera gånger och det har jag gjort sedan jag blev inlagd. Det är en stor hjälp för mig rent terapeutiskt men också för att jag kan läsa om allt det jag inte minns. Min hjärna tar små steg framåt, små steg men det är ändå lång väg tillbaka och jag är så otroligt rädd att jag aldrig kommer bli bra på riktigt.

Jag har i alla fall kämpat så mycket jag kunnat de senaste veckorna för att ge barnen det bästa möjliga av sommaren och även om det på grund av min hjärnas brister och sjukdom nästan gjort att jag väggat totalt är det värt det. Jag tror barnen haft fina veckor med mig även om livet inte är som jag tänkt. Vissa saker är som tur är bara hemska för mig och inte för dem.

Nu är det vila som gäller. Huvudet klarar inte mer.