Onsdagsfynd och varma kramar

Onsdagsfynd och varma kramar

oktober 16, 2019 0 av momentsbymary

Idag kom barnen. Gissa om det blev många varma kramar under eftermiddagen och kvällen. Jag älskar att vara här i det lilla huset med barnen för vi kommer så nära varandra och får så mycket tid tillsammans. Nu sover barnen och jag har gått igenom de senaste dagarnas fynd.

Vad sägs om en telefonhylla, en grön mugg och en påbörjad uppsättning bestick? Tänk att ajg är 40 år och inte äger bestick. Nu har jag i alla fall börjat spara så den dagen mitt riktiga hem dyker upp ska det nog gå att äta mer än med händerna.

Telefonhyllan är en chansning, kanske kommer jag inte vilja ha den. Jag kommer garanterat kunna sälja den vidare i så fall. Nu blir det en en kopp te i den nya myggen innan kvällsläsning och läggdags.