Nu grönskar det

Nu grönskar det

september 22, 2019 0 av momentsbymary

Att hösten är här märks både på temperaturen som sjunker och naturen som börjat skifta i färg. Hos mig är det snarare vår, det grönskar igen. Knoppar växer för att slå ut och livet tar små, små steg mot något nytt, framtiden. Det finns inget som ger mer näring åt de där knopparna än barnen och vi har haft fina dagar i skogen och på landet.

Den här sommaren och hösten har jag ofta besök loppisar och second handbutiker. Jag har varit på jakt efter galna saker till vänner, små fynd för ett framtida hem och inte minst krukor och annat att plantera alla mina små växter i. I helgen har några sticklingar och småplantor planterats just i sådana loppisfynd. Jag tycker att det blev riktigt bra.

Hjärtan på tråd i sockerskål
Vackra små blommor
Elefantöra i kaffekopp
Gullranka i tillbringare
Palettblad och gullranka i låda (de står i en plastlåda i trälådan)