Mot nya utmaningar 

augusti 7, 2016 0 av momentsbymary

Vi lämnar Sälen, självklart med en viss sorg i hjärtat men nu tar vi med oss något vi inte hade innan. Jag kan erkänna att jag var rejält bitter i fredags kväll, det närmade sig hemresa och dessutom var Sälen fullt med människor som skulle multisporta. Jag var avundsjuk på dom, sorgsen över en del av livet som försvunnit när jag blev gravid och kroppen pajade. 
På lördag morgon satt vi och tittade på starten på AIM-challenge och lilla F frågade vad som hände. Jag hörde mig själv säga att det var människor som tävlade och nästa år skulle mamma och pappa också vara med. Samtidigt som jag sa det insåg jag att det var sanningen, så måste det vara. Nästa år ska vi köra AIM-challange, vi behöver det.

Jag har behövt en utmaning men oftast sedan barnen kommit har det varit nog utmanande att orka dagarna. På slutet har detta förändrats, jag har haft ork till mer än så. Att ha en idrottslig utmaning har varit viktig för mig, det ger en sporre i träningen. Innan barnen kom gjorde jag klassikern, jag testade några multisporttävlingar, cyklade några lopp, körde orienteringstävlingar och det allra sista var en tjejklassiker som jag genomförde under en dag istället för ett år. Då var jag i vecka 6, sedan gav kroppen upp. 

Jag kan inte göra allt jag vill än, till min stora sorg men AIM-challange är i huvudsak cykling och det borde fungera. Att ha ett mål med träningen kommer betyda mycket. Att ha ett projekt ihop med min man mer än projekt ”förälder” kommer vara otroligt nyttig. Livet känns så härligt med ett spännande projekt och utmaningar. Bara vi hittar en barnvakt ska inget kunna stoppa oss. Nu kör vi!