Med lekplatsen inpå knuten

Med lekplatsen inpå knuten

september 24, 2019 0 av momentsbymary

Det är så lyxigt för mig att få bo mitt i skogen. Skogen betyder ro för mig. Den ger energi. För barnen är det också speciellt även om de ännu inte känner sig hemmatrygga här. De har en lekplats inpå knuten, en plats att busa och få fritt utrymme att låta fantasien ge dem en sagovärld att vara i. Jag tror kreativiteten hos barn gynnas av möjligheten till att tänka själva och inte få allt omkring dem för tillrättalagt.

Jag önskar att jag hade mer ork att ta mig ut i skogen, mer energi att undersöka. Just nu räcker min energi inte riktigt till all det jag önskar men jag hoppas att det blir bättre med tiden. Det kommer bli bättre, jag behöver bara tid att bearbeta alla omställningar och var kan det vara bättre att gör det än i ett vackert litet rött hus mitt i skogen?