En magisk helg på Tanumstrand BoostCamp

oktober 1, 2017 0 av momentsbymary

När en enda bild ska sammanfatta den gångna helgen på Tanumstrand och deras BoostCamp blir det denna. Tanumstrand har blivit en speciell plats för mig. Jag har bara varit där tre gånger men det känns som hemma, det gjorde det direkt. Jag vet att det går att säga så om många ställen men för mig är det inte alls självklart, jag är nog ganska känslig på det planet. Här hemma i huset är hemma, Sälen är hemma och nu börjar även Tanumstrand leta sig in på den platsen i hjärtat. Jag har varit där med flera av dom mest älskade av mina vänner, barnen har varit där så det enda som egentligen saknas för att det ska på riktigt vara hemma i hjärtat tror jag är att min man också skulle ha varit där. Jag vill uppleva platsen med honom.

Varför är det då denna bild som är mitt BoostCamp på Tanumstrand? Det finns många anledningar. Aja och Carro hoppar över klipporna i solnedgången. Aja och Carro – vänner, underbara härliga, humoristiska, omtänksamma och energiska tjejer, de representerar just det de är vänner. Vänskapen har varit viktig denna helg. Att få umgås med människor man mår bra av bara av att vara nära är så betydelsefullt. Nu var det ju inte bara dessa två som stod för den biten, jag hade ett helt gäng underbara vänner omkring mig och jag skaffade också nya härliga bekantskaper, för det är så det är på BoostCamp, i kämpandet på passen peppar man varandra, skrattar, svettas och kanske nästan gråter ihop. Det blir en familjär känsla och man vågar ösa på fullt ut i tryggheten att vi har varandra.

Två underbara tjejer i förflyttning, fyllda av energi. BoostCamp på Tanumstrand bränner en hel del energi kan jag lova, men det ger också energi tillbaka, många gånger om. Jag känner den energin när jag ser bilden. Två vackra tjejer, på insidan och utsidan i en vacker omgivning, det kan inte bli mycket bättre. Just omgivningarna är fantastiska vid Tanumstrand. Jag tog mig tid att upptäcka dem mer vid detta besök men skulle vilja se mycket mer än så, jag tror nämligen inte att det går att se nog av dem.

Vänskap, sammanhållning, energi, i vackra omgivningar, glädje, skönhet, utmaning och mod är är ord jag kan beskriva BoostCamp på Tanumstrand med. Här stoppas man inte av sina egenuppsatta hinder, här hjälps man åt och i den känslan som vänner, andra deltagare och de underbara ledarna ger en så är det bara att kasta sig ut i den utmaning som hoppet från en klippa till en annan får symbolisera på bilden. Här kan du mer än du tror, du vågar ta dig utanför dina ramar och är det något som ger en boost så är det just det.