Loppisfynd till köket

Loppisfynd till köket

oktober 10, 2019 0 av momentsbymary

Idag tog jag mig iväg på loppisshopping vilket jag är glad för. Det är en riktigt tung period just nu och allt jag faktiskt klarar av känns viktigt. Igår bakade jag knäckebröd och kokade lammbuljong, det var läkande för själen. Att idag komma iväg och handla lite till det som förhoppningsvis någon gång blir mitt hem var skönt. Jag gick och tittade i över en timme innan jag slog till på en uppsättning tallrikar från Rörstrand, tio stycken faktiskt, en udda tallrik från England och en udda djup tallrik från Uppsala-Ekeby som jag blev förtjust i. Jag tänker att det inte gör något med udda tallrikar, det kan vara jättecharmigt om de håller ett färgtema istället.

Jag fick tag på en söt liten kanna eller snipa från sextiotalet. Den kommer jag säkert använda för den gör mig glad att se på. Dessutom fyndade jag en handvisp som verkligen var retrorolig. Jag har haft sug på en liknande ett tag men just denna modell har jag inte sett förut.