Kärlek och fotografering

september 19, 2017 0 av momentsbymary

Den här sommaren har jag och kameran haft några veckor ifrån varandra. Jag tror att jag behövde det. Att fotografera gör mig lycklig, jag är så glad att jag fick för mig att börja med det men jag behövde en paus för att reflektera och börja njuta igen. Jag älskar att fotografera, speciellt när det är något extra kul jag får ha med på bild. Det är fantastiskt att få fånga livets viktiga stunder, både de i vardagen och vid fest, för visst finner vi några av livets höjdpunkter i vardagen.

Trots mitt fotouppehåll tidigare i sommar har jag hunnit med ett par bröllop, lite kalas, porträtt och så kanske allra roligast, ett frieri. Jag kan nästan inte uttrycka hur underbart det var att få uppleva den kärleken och den blivande brudens förvåning och glädje var magisk. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna och jag skakade i hela kroppen efteråt.

Efter sommarens fyra veckor av fotoavbrott har jag tagit fram kameran igen i augusti och september och det har varit roligt. Jag har massa bilder som väntar på redigering och att lämnas vidare till sina ägare. Det tar lite tid att leverera numera eftersom jag har dåligt med tid på kvällar och nätter. 

Nu ska jag sätta mig ner och fortsätta redigera bilder och eftersom jag gör det med tanken att ”det får ta den tid det tar” så känner jag att det är både kul och avslappnande och jag kan njuta av den kärlek som bilderna har försökt föreviga.