I väntans tider

I väntans tider

november 1, 2020 0 av momentsbymary

Nu går jag här i väntans tider. Saker har inte riktigt blivit som planerat. Jag blev tvungen att flytta ur mitt tidigare boende mitt under veckan då det invaderades av möss och nu står alla mina saker i ett förråd i väntan på inflytt. Jag hade hoppats på en flytt dag men så kommer det inte bli eftersom inte hyresvärden har hört av sig. Detta är lite som att leva på ”The wild side”, jag får ta det som det kommer.

I väntan på att ta tag i det där jättejobbet med att flytta har jag fixat till en möbel som egentligen var så sliten att ten tjänat klart. Jag hittade ett otroligt fint kakel i en väns förråd för ett tag sedan och det har skavt i mig att det där fina kaklet bara ligger där utan att glädja någon. Nu fick jag en idé och den gamla bänken blev tillfixad och nu kommer det där fina kaklet glädja mig.

Kanske hinner jag med något mer projekt innan flytten. Jag tycker ju egentligen ganska mycket om att fixa med grejer och längtar till den dagen jag är på plats och allt är uppackat så att jag kan fixa i en passande miljö.

Trevlig helg!