I framtiden

I framtiden

oktober 7, 2020 0 av momentsbymary

Jag borde sova, jag borde verkligen verkligen det. Istället för att göra det sitter jag och låter tankarna rulla på. Livet håller på att förändras och även om förändringen egentligen säkert enbart är till det goda är det ganska jobbigt just nu. Förändringar är verkligen svåra i pressade perioder.

Det där med att köpa hus är lagt på is. Det finns ingen marknad just nu. De ytterst få husen som dyker upp på hemnet är verkligen inget i min smak. Vi ska bo i hus ändå snart. Vi ska komma hem till oss, vi ska slippa vara bland någon annans saker, vi ska kunna åka hem och faktiskt komma till ett hem. Visst låter allt bra, det kommer säkert bli bra. Just nu är jag bara så ”skiträdd” att jag än en gång fattat ett beslut som leder till något annat tungt. Jag har i stress och press fattat så otroligt dåliga belut de senaste två åren, jag har gått emot mitt hjärta för att göra det jag ”måste” och det jag måste har varit saker som brutit ner mig på ett eller annat sätt.

Måtte detta bara vara bra. Måtte det vara något som gör oss starkare. Nej förresten, barnen är så starka redan, det är jag som behöver bli starkare. Nej igen, jag kanske inte alls behöver bli starkare. Jag kanske har varit stark så det räcker. Jag kanske behöver vila, få lugn, få känna styrkan som en buffert, inte något som behöver användas varje dag.

Ena stunden är jag positiv, planerar fritidsaktiviteter för barnen, funderar på hur de ska få vänner, nästa är jag trött, trött, trött och efter det kommer stunderna av ensam ledsamhet, tveksamhet, oro och stress. Jag hoppas så att det här är början på rätt väg.