I de stora projektens tid

I de stora projektens tid

maj 10, 2020 0 av momentsbymary

Det känns som att dagarna bara springer iväg. Förmodligen beror det på att jag sysslat med ”stora projekt”. Att gräva fram ett stort trädgårdsland har tagit rätt många timmar trots att jorden varit väldigt fin. Nu ska jorden få en omgång med jordfräs och sedan är det klart för plantering. Vissa delar av det jag grävt upp ska bli stensättning med blommor, en bit ska bli gräsmatta, men det allra mesta blir trädgårdsland. Det här projektet är verkligen kul, för det innebär en stor förändring och något helt nytt växer fram.

Jag har mest varit ute och fixat de senaste dagarna men en kväll tapetserade jag. Det var sådär halvnervöst för trots att jag tapetserat mycket får jag alltid prestationsångest. Tapeten är i alla fall jättefin, rummet kommer bli så mysigt.

Det är skönt att syssla med de där enformiga momenten på sätt och vis. Det ger tid att tänka, rensa i huvudet och ger en terapeutisk vinst.

Veckan som kommer blir spännande, potatisen som ligger och förgror ska sättas, rummet kommer bli klart och ska inredas, gräset som såtts är på väg upp och förhoppningsvis kommer solen skina.